Hoe pas ik een locatie aan als partner?

Als partner met een partner inlog kun je, na inloggen in app.thefeedfactory.nl, zelf jouw locatie bijwerken.

Bekijk onderstaande video en de instructie in tekst om stap voor stap een locatie aan te vullen of aan te passen. Als partner kun je alleen je eigen locatie bewerken. Mis je jouw eigen locatie? Stuur dan je verzoek voor het bewerken van een extra locatie naar support@thefeedfactory.nl

In de onderstaande video wordt de focus gelegd op het aanmaken van een locatie en gebruiken wij een al ingevuld locatie om je een duidelijk voorbeeld te geven hoe een locatie ingevuld moet worden.

• Ga naar app.thefeedfactory.nl en log in met je inloggegevens.

• Na het inloggen kom je op de homepagina van The Feed Factory waar alle door jouw te bewerken locaties weergegeven staan.

• Vul bij de 'titel' de naam van je locatie in (alleen de naam).

• Beschrijf bij 'korte beschrijving' in 1 zin een korte zin over je locatie.

• Bij de 'lange beschrijving' beschrijf je je locatie in maximaal 3 paragrafen. Voorzie elke paragraaf van een titel en geef deze Heading 2 (H2).

• Bij de 'categorieën' kies je 1 tot maximaal 3 categorieën die het meest van toepassing zijn op je locatie.

• Bij 'Media' kies je minimaal 1 tot 5 foto’s (let op het moet een liggende foto zijn en geen tekst bevatten. Max. 10 Mb groot).

• Bij 'Websites' plak je de URL/link naar je website en kies altijd algemeen als soort link. Het is ook mogelijk om hier een tweede of derde link naar bijv. je social media-accounts toe te voegen.

• Bij 'Waar' vul je de naam van de locatie in onder locatie item.

• Bij 'Wanneer' vul je in wanneer de openingstijden van je locatie zijn. Geef ook evt. uitzonderingen aan.

• Bij 'prijzen' kun je de entree- en/of ticketprijzen voor je locatie invullen met daarbij de juiste omschrijving en toelichting. Is toegang tot je locatie gratis? Klik dan op het knopje gratis.

• Bij 'promoties' hoef je voor nu niets mee te doen. Sla deze over.

• Bij 'wie' vul je de algemene contactgegevens in van de locatie. Deze contactmogelijkheden komen op de website te staan.

• Bij 'toegang' staat wie de locatie mag bewerken. Je ziet hier je eigen mailadres staan.

• Bij 'extra’s' staat de markeringen vaak al aangegeven. Hoef je niets mee te doen.

• Bij 'tags' kun je zelf 1 tot maximaal 3 tags kiezen die bij jou locatie passen.

• Eigenschappen hoef je niets mee te doen.

Je hebt nu alle velden ingevoerd om je locatie op te slaan. Mocht je de locatie nog willen wijzigen of aanvullen dan kan dat altijd. Je kunt je locatie vinden onder 'Locaties'. Je ziet gelijk ook de status van je locatie. Als de redactie deze nog niet heeft bekeken dan staat het locatie nog op 'ter validatie'. Is je locatie 'groen', dan is deze gepubliceerd.

Veelgestelde vragen over locaties

Welke foto's kan ik plaatsen en waaraan moeten deze foto's voldoen?

• Plaats foto's van je locatie in een zo hoog mogelijke kwaliteit, zodat ze op de website scherp overkomen. Blijf wel onder de 10MB aan bestandsgrootte

• Maak zoveel mogelijk gebruik van 'liggende' foto's (ook wel bekend als briefkaart-formaat / landscape). Die tonen goed op de nieuwe website

• Plaats geen foto's waar geschreven tekst op staat of waar logo's op zijn gezet. Foto's met tekst en logo worden afgekeurd.

• Als de foto gemaakt is door een fotograaf of als er beeldrecht op de foto zit, dan kun je de naam van de fotograaf bij 'copyrights' vermelden

• Plaats vooral mooie foto's waar je locatie goed aan te herkennen is, die aansluiten bij je tekst en die uitnodigen om bij jouw locatie op bezoek te komen.

Kan ik ook video's plaatsen?

• Je kunt momenteel wel video's toevoegen aan The Feed Factory, maar deze worden niet getoond.

Moet ik ook mijn locatiegegevens vertalen?

• Wil je je locatie ook in een andere taal vertalen, dan kun je een nieuwe 'tab' aanklikken, de gewenste taal aanklikken en vervolgens op 'vertaal alles' klikken. Je ingevoerde Nederlandse tekst wordt gelijk vertaald naar de gewenste taal. Kies vooral Engels en Duits als extra talen. Heel veel succes met het aanmaken en aanpassen van je locatie!

Staat jouw locatie er niet bij?

• Het kan zijn dat jouw locatie nog niet aangemaakt of gekoppeld is aan je gebruikersnaam. Of dat je een evenement invoert wat op een locatie speelt waar een andere partner bewerkingsrechten voor heeft. Ook kan het zijn dat jouw evenement op meerdere locaties is. Wij kunnen daarbij helpen om je toegang te geven. Stuur een e-mail naar support@thefeedfactory.nl met daarin je vraag, incl. de naam van de locatie.

Wanneer kan ik mijn locatie bijwerken?

• Altijd! Als er informatie wijzigt, zoals openingstijden of als je liever een andere foto wilt tonen dan kun je dat wijzigen. De redactie bekijkt dan je wijziging en zet deze online.

Is jouw locatie ook een congres- en vergaderlocatie?

• Binnenkort kun je - als je (ook) een congres- of vergaderlocatie bent - specifieke eigenschappen voor congresorganisatoren toevoegen aan je locatie. In het laatste deel van de video (vanaf 4 min. 12 sec.) kun je specifiek zien hoe je tekst en eigenschappen voor je congres- en vergaderlocatie toevoegt.

Door de tab 'congres' toe te voegen kun je - als congres- en vergaderlocatie - het volgende doen:

• Specifieke korte en lange beschrijving toevoegen gericht op congresorganisatoren met een tekst specifiek over je congres- en vergaderlocatie.

• Aangeven wat de capaciteit van je zaal of zalen is. Je kunt meerdere opties kiezen.

• Aangeven wat voor een type congres- en vergaderlocatie je bent. Ook hier kun je meer opties kiezen

Labels