Hoe vul ik de content in voor een evenement via het aanmeldformulier?

Contentinstructie voor partners Rotterdam Festivals via het aanmeldformulier

Je kunt je culturele activiteit, festival of evenement aanmelden voor de kalender van Uitagenda Rotterdam met behulp van dit formulier. De redactie van Rotterdam Festivals selecteert welke activiteiten in de kalender worden getoond en aan welke extra redactionele aandacht wordt gegeven. Dat geldt voor onze website, socials, ons print magazine en de uitingen van Kids Uitagenda. Geselecteerde activiteiten zijn terug te vinden in de agendafunctie van onze website.

Wat:
Categorie - Selecteer de categorie en evenementstypes die het meest van toepassing zijn op het item.

Doelgroep - Als de doelgroep kinderen of jongeren zijn vink je dit aan bij de doelgroep.

Titel - De titel moet de naam van het evenement/de voorstelling bevatten. Houd de titel zo kort mogelijk en vermijd hoofdletters/leestekens. Tip: Is het evenement voor kinderen? Geef dan de leeftijd aan zoals hier te zien (3-6) of 6+.

Korte beschrijving - De korte beschrijving omvat één kernachtige zin. Schrijf deze als teaser voor je evenement (in één zin de inhoud van her evenement).

Lange beschrijving - De lange beschrijving gebrui8k je maximaal 3 alinea’s met evt. vetgedrukte tussenkopjes ertussen indien nodig. Vermeld geen recensies. Vermeld hier GEEN prijzen of data.

Waar:
Locatie type - Kies de locatie type van het evenement.

Selecteer locatie item - Selecteer hier de locatie van het evenement. Dit kun je doen door de naam van de locatie in te typen in de balk. Staat de locatie er niet bij? Vul dan handmatig het adres in!

Wanneer:
Wanneer - Bij wanneer vul je in wanneer het evenement plaatsvindt. Dit vul je in onder het kopje specifieke data. Is het een evenement dat vaker plaatsvindt? druk dan op het plusje en vul meerdere data in + tijd. Is het een lang lopend evenement? Ga dan naar het kopje periodes/patroondata. En vul de startdatum en einddatum in, met daar bij een start/eindtijd op de juisten dagen van de week.

Media:

Media toevoegen – Voeg bij media 1 tot maximaal 5 foto’s toe. Afbeeldingen moeten rechtenvrij en horizontaal (liggend) zijn. Ook mag de afbeelding geen tekst bevatten. Alleen *.jpg of *.png, <10mb.

Websites:

Websites - Voeg bij websites de links toe naar de evenementsite, ticketpagina en eventueel social media. Deze gegevens/ links worden online bij het evenement getoond.

Prijzen:

Prijzen - Bij prijzen kun je de ticketprijzen invullen. Is het evenement gratis? Klik dan op het vinkje.

Contactinformatie aanmelder:

E-mail – Vul hier je e-mailadres in zodat de redactie van Rotterdam Festivals je (indien nodig) kan contacteren bij onduidelijkheden.

Toestemming – Geef als laatste toestemming en klik op opslaan!

Let op! Als je wijzigingen wilt doorgeven over de locatie, tijdstip en datum of andere veranderingen in de programmering die relevant zijn voor bezoekers, stuur dan een mailtje naar redactie@rotterdamfestivals.nl met als onderwerp ‘Wijzigingen’. Voeg ook de link toe waar onze redactieleden je agenda-item kunnen vinden op de website van Uitagenda Rotterdam. De wijzigingen worden zo snel als mogelijk verwerkt.

Meer informatie over spelregels en deadlines vind je hier.
Labels