Hoe gebruik ik de focusmodus in The Feed Factory?

Wat is de focusmodus? Met de focusmodus kun je makkelijk doorklikken tussen evenementen tijdens het goedkeuren en of bewerken.

Volg de volgende stappen om de focusmodus te gebruiken:
1. Login bij The Feed Factory
2. Klik op de filter en klik bij 'status' 'klaar voor validatie' aan
3. Klik op het icoontje met de 4 puntjes zodat de listview zichtbaar wordt
4. Selecteer het vierkantje links naast titel om alle evenementen te selecteren
5. Klik daarna rechtsonder op 'start focusmodus'

6. Daarna kun je gemakkelijk doorklikken tussen de geselecteerde evenementen, zoals hieronder te zien!